Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

از بین نعمتهای خداوند مهربان بی تردید یکی از خوشایندترین‌ها میوه است

چه روزها و شب‌های زیادی که با عطر و طعم یکی از هزاران میوه دوست داشتنی سرزمینمان به یاد ماندنی و خاطره انگیز شده است.

ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان میوه‌های خوشمزه جهان است

آمار رتبه‌های درخشان ما در تولید میوه در کنار آمارهای تلخ کمبود آب در سرزمینمان حیرت آور است.

حیرت آور است که آب کم سرزمین ما با مدتها سختی و زحمت و چشم انتظاری کشاورز و باغدارمان تبدیل به میوه‌های باارزشی چون پسته، انار، خرما، گیلاس، زرد آلو، سيب، به، گردو، بادام، انجير، هلو و انگور می‌شود و از آن تکان دهنده‌تر آمار ضایعات میوه است. سی درصد تولیدات ما بطور متوسط هدر می‌رود و این یعنی میزان آبی که در ضایعات کشاورزی هدر می‌رود، از تمام آبی که مردم ایران و بخش صنایع مصرف می‌کنند، بیشتر است.
عجیب‌تر اینکه مصرف سبزي و ميوه در كشورمان ايران  که بالاترین رتبه تولید میوه در خاورمیانه را دارد و در توليد 15 محصول اصلي باغي دنيا مقام اول تا دهم را دارد و بيش از 4 درصد از ميوه  جهان را توليد مي‌كند بسیار كمتر از ميزان استاندارد جهاني است. 
این یعنی با اینکه دو و نیم برابرسرانه جهانی میوه تولید می‌کنیم یک چهارم میانگین مردم دنیا میوه می‌خوریم!

به هر دلیل 
از علاقه شخصی عمیق و قلبی به میوه‌ها گرفته تا تخصص و توانمندی مرتبط با ارتقای صنعت میوه در کاشت و داشت و برداشت و فرآوری و بسته بندی...
از دغدغه برای خشک و خالی شدن روستاها گرفته تا دغدغه برای کارآفرینی و رشد ایران و ایرانی 


«ثبت نام رویداد به پایان رسید و رویداد برگزار شد»
 

در حوزه کاشت 

بیشتر دنبال نوآوری‌های آموزشی برای باغ داران هستیم. واقعیت این است که در مورد تغییر کشت تا اصلاح شیوه‌های سنتی کاشت حرف و سخن بسیار است اما به سختی به کشاورزان می‌رسد یا باعث تغییر تصمیم آنها می‌شود. اگر اهل راه‌اندازی استارتاپهای آموزشی هستید بطور ویژه به بخش کاشت ما دعوتید

در حوزه داشت

دنبال ایده‌های نو و ارزان برای باغداران می‌گردیم. از ابزارهای جدید و استفاده از تکنولوژی روز دنیا در ارتقای روشهای داشت گرفته تا پیدا کردن روشهای سبزتر برای حفظ محیط زیست
بنابراین تعجبی نخواهیم کرد اگر نمونه‌هایی از روش‌های کشاورزی دقیق گرفته تا سم پاشی با پهباد تا جایگزین روغن ولک و استفاده از کودبیولوژیک و حتی نرم‌افزارهای پیش بینی وضع هوا برای جلوگیری از سرمازدگی را برایمان بیاورید.

در حوزه برداشت

بیشترین ریسک ایجاد ضایعات را داریم. پس به استفاده از رباتهای ارزان قیمت تا هر ابزار کمک کننده به سهولت و ارتقای کیفیت برداشت نیاز جدی داریم.

مشکلات پس از برداشت هم که متعدد و اساسی اند، از ابزارهای جداسازی و بسته بندی گرفته تا تکنولوژی‌های افزایش طول عمر میوه. از بسته‌بندی گرفته تا وسایل حمل و نقل مناسب و ارزان. از فرآوری‌های صنعتی گرفته تا صنایع تبدیلی کوچک و متوسط بهداشتی. همه به کمک شما نیازمندند.
 
هم اکنون منتظر یاری دستان سبزتان هستیم.
از طرف سیب به انگور زردآلو هلو انار و کلیه خانواده‌های وابسته :)
شرکت در این رویداد چه حاصلی خواهد داشت؟
  • اگر یک شرکت کننده یا دانش آموخته یکی از رشته‌های دعوت شده به رویداد هستید؛
  • اگر یک مخترع هستید؛
  • اگر یک تولید کننده تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی هستید؛
  • اگر عضو یک شرکت خدماتی در زمینه ماشین آلات کشاورزی یا دیگر رشته‌های کشاورزی هستید؛
  • اگر یک استاد دانشگاه هستید؛
  • اگر یک علاقه مند به سرمایه گذاری در بخش کشاورزی هستید؛
مطمئن باشید این رویداد برایتان مفید خواهد بود؛ چرا که ایده ما این است که تولید و فراوری میوه مسیری است که افراد زیادی با ایده‌ها و دانستنی‌های گوناگون آن را تکمیل می‌کنند و به همین دلیل تلاشمان بر این است که حلقه نسبتا کاملی از افراد صاحب نظر و مربوط به تمام زمینه‌های مربوط به تولید و فراوری میوه را دور هم جمع کنیم.
در هر بخشی که فعالیت می‌کنید، یا اگر یکی از تخصص‌های مربوط به زمینه‌های تولید و فراوری میوه را دارید، حتما در این رویداد حداقل به یکی از امتیازات زیر دست خواهید یافت:
  • امکان ارائه و معرفی محصول یا دستگاهی که ابداع کرده اید؛
  • ایده پردازی و استفاده از حضور متخصصین و مشاورین برای تکمیل و تصحیح ایده اولیه؛
  • آشنایی با نوآوری‌ها و محصولات جدید این عرصه؛
  • ارتباط گرفتن با دیگر فعالان این بخش؛
  • استفاده از ایده‌های دیگران و همکاری با آنان برای رونق بخشیدن به کار خود؛
  • هدایت دانشجویان خود به چالش‌های این بخش و ایجاد فرصت‌های کسب و کار و یا تحقیقاتی برای آنان؛
  • ملاقات و عقد قرارداد همکاری با سرمایه گذاران علاقه مند؛
  • یافتن متخصصین و افراد دیگر برای تکمیل تیم کاری؛
  • دریافت جوایز و تسهیلات برای تیم‌های برگزیده؛
و اگر امروز تصور نمی‌کنید که بتوانید برای حل مشکلات و چالش‌های یک رشته کاملا زنده و متفاوت، ایده ای از یک رشته دیگر داشته باشید، در پایان این رویداد یک دیدگاه جدید خواهید داشت، و این هدیه یک جهان زنده به شماست که احساس کنید در جهانی که در آن زندگی می‌کنیم همه عناصر بر هم تأثیرگذارند.
رویداد کارآفرینی هم نت میوه با تمرکز بر روی مسایل و فرصت های موجود در زنجیره تولید و توزیع میوه به دنبال بسترسازی برای کارآفرینی در زمینه نوآوری های آموزشی، ابزارها و تجهیزات هوشمند و اتوماتیک، طراحی و پیاده سازی خطوط تولید فراوری میوه و مدیریت ضایعات آن و دستیابی به دانش فنی در اجرای مکانیزم های باغبانی نوین و کشاورزی دقیق در طول یک فرآیند دو ماهه می باشد.
پس اگر در هر کدام از زمینه های کشاورزی و مکانیزاسیون، علوم باغبانی، خاک و گیاه پزشکی، علوم و صنایع غذایی، اتوماسیون و ابزار دقیق و ... تخصص دارید و یا طرح و ایده ای در ذهنتان هست که برای امکان سنجی و اجرای آن نیازمند مشاوره و ارتباط با افراد متخصص و مجرب هستید پیشنهاد می شود فرصت شرکت در این رویداد را از دست ندهید.
ایده های منتخب اولیه اعتبار نمونه سازی و طرح های آماده برای ورود به بازار نیز فرصت معرفی به سرمایه گذاران خصوصی و دولتی را به دست خواهند آورد.

محورهای رویداد

ابزارها و تجهیزات

tools

تجهیزاتی هستند که می تواند در بخشی از زنجیره تولید و توزیع محصولات باغی [کاشت تا نگاهداشت، آفت‌زدایی، برداشت، ضایعات، فرآوری، انبار و بسته‌بندی] مورد استفاده قرار گیرند. ایده هایی کابردی و نوآور در زمینه مکانیزاسیون، مبارزه با آفات، کشاورزی دقیق و ... نیز براساس نیازهای روز در دنیا مطرح شده اند.
ماهیت بین رشته ای و فناورانه این ابزارها نیازمند ایده پردازی هدفمند و مشارکت با نیروهای متخصصین در زمینه های مختلف است.
در این بخش از رویداد بر روی طراحی و ساخت و ارتقاء سطح کاربری ابزارهای پرمصرف با بازاری رو به رشد متمرکز شده و سعی خواهیم کرد محصولاتی را ارایه دهیم که مشتریان دست به جیب برای ورود آن به بازار لحظه شماری می کنند.
[طراحی و ساخت تجهیزات، افزایش کاربری، توسعه ابزارها و تجهیزات موجود، هوشمندسازی و تجهیز ابزار به تکنولوژی های روز]

روش‌های نوین

technology

پیاده سازی روش های به روز و کاربردی در طول زنجیره  تولید و توزیع محصولات باغی نیز به دلایل متعدد از جمله ناآگاهی و عدم ترویج، گران بودن، بهره وری وکارایی پایین، در دسترس نبودن و عدم تطبیق با تجهیزات موجود فراگیر نشده است.
این در حالی است که با پیاده سازی این روش ها  تولید محصولات سالم که هم اکنون چالش های زیادی پیش رو دارد را تسهیل و در طولانی مدت بسیاری از هزینه های تولید و نگهداری را کاهش دهد.
[ارزان سازی، ارتقاء کارایی و بهره وری، تطبیق با تجهیزات موجود]

فرآوری میوه و مدیریت ضایعات

robut fruit

میوه های درجه سه که سهم قابل توجهی از تولید محصولات باغی [30 تا 40 درصد] را به خود اختصاص داده اند به دلیل نبود صنایع تبدیلی کوچک در نزدیکی محل تولید از بین می روند. تبدیل کردن آن ها به محصولات فراوری شده می تواند علاوه بر کاهش ضایعات به اقتصاد روستا و تولیدکننده کمک زیادی نماید.
این فرآیند هم اکنون در بسیاری از مناطق روستایی به صورت کاملاً دستی و سنتی انجام می گیرد.
بسیاری از طراحان و تولید کنندگان خطوط تولید فراورده های میوه و کارشناسان صنایع تبدیلی و فراوری در کشور بیشترین تمرکز خود را بر روی استقرار واحدهای بزرگ صنعتی گذاشته و این در حالی است که نیاز به طراحی خطوط ماژولار فراوری میوه و یا ضایعات آن [قابل انعطاف بسته به میزان نیاز هر منطقه، هر نوع محصول و تغییر کاربری در فصول مختلف] در مناطق روستایی به شدت احساس می شود.
این کار می تواند در رابطه با محصولات و یا نهاده های پرمصرف منجر به ارتقاء کیفیت تولید این محصولات و ایجاد ارزش افزوده و در نهایت شکل گیری کسب و کارهای مکمل روستایی گردد.
[دانش فنی تولید، طراحی و ساخت]


مهلت ثبت نام در تاریخ ۷  شهریورماه ۱۳۹۶ به پایان رسید
-------------------------------------------------
تاریخ برگزاری: ۱۴-۱۶ شهریورماه، اصفهان
-------------------------------------------------

فرآیند رویداد

ارسال طرح های پیشنهادی

شرح مسأله، کاربر و راه حل پیشنهادی [فایل پیوست]
اولویت پذیرش با تیم های ارائه دهنده طرح

رویداد هم نت میوه

‌کارگاه اصول طراحی محصول | طراحی ماژولار | تجربه مشتری | تجربه کاربری | تکنیکهای نمونه سازی محصول

‌توافق اولیه

انعقاد قرارداد نمونه سازی طرح های منتخب

ارسال نمونه یا گزارش طرح پایلوت اجرایی

 مشخصات غرفه | نمونه تولید شده یا ارایه گزارش طرح پایلوت اجرا شده

روز ارائه

نمایش ابزار و تجهیزات | ارایه طرح های منتخب به سرمایه گذاران خصوصی و دولتی | اتاق مذاکرات

جوایز و تسهیلات تیم‌های برگزیده

1
اعتبار نمونه سازی تا سقف ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال برای طرح های برگزیده | ۱۰ طرح |
2
ورود تیم های منتخب به مرحله شتابدهی
3
شرکت در نمایشگاه با حضور شرکت های تجاری، برندهای مطرح و تولیدکنندگان پیش رو
4
معرفی به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری برای دریافت تسهیلات

رشته رشته – فرارشته

سال­ها پیش آنها که نظم دانشگاهی امروز را بنا کردند، تا جایی که امکان داشت دانش را رشته رشته بریدند و برای هر رشته­‌ای یک اسم گذاشتند. هر کسی که در هر یک از این رشته­‌ها درس می­‌خواند، تبدیل می­شد به متخصص آن رشته و هر جایی که مسئله­‌ای بود هر متخصصی، یک جوری و از زاویه‌­ای خاص به آن نگاه می­‌کرد و خلاصه آن فیل در تاریکی هم ستون بود و هم بادبزن!
قصه دراز نشود؛ خیلی از مسائل پیچیده‌­تر از آن هستند که یک نفر با یک تخصص بتواند آن­‌ها را حل کند. و از آن جا که علم آن قدر گسترده است که هیچ کس نمی‌تواند همه چیز بداند و همه چیز را همگان دانند، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که برای حل مسائل پیچیده باید نگاه بین رشته‌ای و فرا رشته‌ای داشت. و این طور شد که برای حل خیلی از مسئله‌ها چند متخصص در رشته‌های متفاوت با هم همکار شدند.

داستان میوه

میوه، یک خوراکی رنگی معطر زنده از یک جهان زنده و غیر زنده عبور می‌کند تا به اینجا برسد. از خاک گرفته تا ویروس و حشره و علف و حیوان و انسان و آهن (که حالا شده ماشین)، همه در ایجاد و پرورش میوه تأثیر دارند و شناخت و مدیریت همه این عوامل از عهده یک نفر بر نمی آید.

چه کسانی می توانند گوشه ای از این مسیر را بسازند و چطور؟!

کشاورزی
باغبانی: اگر در رشته باغبانی تحصیل کرده اید، حتما بهتر از هر کسی درخت میوه و میوه را می شناسید. شرایطی را که برایش مناسب است، عواملی که به آن آسیب می زند، نیازهایی که دارد، وسایل و موادی که برای پرورش آن لازم و ضروری است، همه را می دانید.به شما نیاز داریم تا درک دقیق تر و کاملی از پرورش درخت میوه و کیفیت میوه داشته باشیم و به کسانی که می توانند شرایط و وسایل لازم را بسازند و بهبود دهند کمک کنیم.
گیاه‌پزشکی: درخت و میوه اش هر دو زنده اند و بیمار می شوند،و گاهی حشره یا آفتی به آن آسیب می زند. دانستن اینکه چه آفتی، چگونه و به چه درختی آسیب می زند، چگونه زندگی می کند، چگونه می شود آن را مهار کرد یا از بین برد، مسئله مهمی است. آیا می توانید روش ها و مواد بهتری از آنچه که وجود دارد ابداع و معرفی کنید یا اینکه به کسانی که در این زمینه ایده ای دارند کمک کنید؟
بیوسیستم (مکانیزاسیون): درخت میوه یک موجود زنده است که از عوامل زنده و غیر زنده متعددی تأثیر می پذیرد. مدیریت یک باغ اگر دقیق باشد و طبق نیازها و شرایط مناسب درخت عمل شود، نتیجه خیلی بهتر خواهد بود. حالا اینکه این دقت و سرعت را چگونه ایجاد کنیم باید از کسی بپرسیم که می تواند یک ماشین را طبق نیاز کشاورز طراحی کند و بسازد و درخت میوه را هم می شناسد.
بیوتکنولوژی: درخت، حشره، ویروس، باکتری، ویروس، آفت و هر موجود زنده ای که به درخت میوه وابسته است، یک دنیاست که می توان از یک رشته DNA به آن راه پیدا کرد! اگر متخصص زیست¬فناوری گیاهی یا جانوری هستید، حتما می دانید یا می توانید بفهمید که چگونه می توان یک درخت بهتر کاشت و پرورش داد، چگونه یک حشره، ویروس یا آفت به درخت میوه یا خود میوه آسیب می زند، و چگونه می توان با دستکاری در ژن ها یا روش های دیگر این موجودات را کنترل کرد و درختان سالم تری بدون نیاز به سموم ضد محیط زیست پرورش داد.
صنایع غذایی: وقتی میوه چیده شد، از آن به بعد کار یک مهندس صنعت غذایی است که بگوید از یک میوه چه محصول دیگری می توان تولید کرد، که هم ارزش غذایی میوه و کیفیت آن را حفظ کند و هم راهی باشد برای جلوگیری از دورریز و اسراف میوه. می شود اغلب میوه ها را به محصولی تبدیل کرد که در تمام سال بتوانیم آن را از بازار تهیه کنیم و حتی مصرف میوه در کشورمان را، که بسیار پایین است، بالا ببریم، در عین اینکه از اسراف و ضایعات میوه پیشگیری کرده ایم.
ترویج: روش ها و وسایل بسیاری هست که در دنیا برای کشاورزی و باغداری استفاده می شود و کشاورزان به هر دلیل از آن اطلاع ندارند یا از آن استفاده نمی کنند.گاهی یک کشاورز، نیاز به این دارد که در مورد مراحل مختلف تولید و پرورش میوه اطالعاتی دریافت کند. کشاورزان، مثل همه مردم برای بهبود کارشان نیاز به آموزش دارند و این کار به علت شرایط متفاوت آنها می تواند روش های متفاوتی هم داشته باشد. اگر در رشته ترویج کشاورزی تحصیل کرده اید، می توانید برای ارائه آموزش های لازم به کشاورزان و اطلاع رسانی به آنها، به ایده خوب، کاربردی و روزآمد ارائه کنید.
مهندسی آب: درخت میوه و آبیاری آن، نیاز آبی بالای آن، ریشه های عمیق و ساختار متفاوت درخت، تنه چوبی آن و همه عواملی که آبیاری درخت را پیچیده می کند، باعث می شود که آبیاری درختان میوه نیاز به روش های بهینه و ویژه داشته باشد. اگر یم مهندس آبیاری هستید، با شناخت دقیقی که از عوامل فیزیکی و طبیعی موثر در آبیاری و چالش هایی که در زمینه آب وجود دارد، دارید، می توانید نقش مهمی در بهبود فرایند تولید میوه داشته باشید.
خاکشناسی: شوری و قلیایی بودن خاک، تعدیل ساختار خاک و زهکشی مناسب، عوامل تغذیه ای موجود در خاک و آلودگی های آب و خاک چالش هایی است که درختان میوه به شدت با آن درگیرند و حل شدن این مسائل مانند یک اهرم تأثیری با برد بسیار زیاد در بهبود کیفیت و سلامت درختان میوه دارد.

همراهان

مهندس اسداله ابراهیمی
مهندس اسداله ابراهیمی
مدیركل دفتر شبكه فنی مهندسی سازمان نظام مهندسی کشور
دکتر جمشید پرویزیان
دکتر جمشید پرویزیان
عضو هیئت علمی گروه ساخت و تولید، دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
مهندس بهزاد صادقی
مهندس بهزاد صادقی
مدیر تیم نرم‌افزاری شرکت هواپیمایی ماهان و فعال در زمینه شتابدهی و توسعه کسب و کارهای نوپا
دکتر جلیل رضوی
دکتر جلیل رضوی
عضو هیئت علمی گروه بیوسیستم، دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
دکتر عباس همت
دکتر عباس همت
عضو هیئت علمی گروه بیوسیستم، دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
 دکتر شوان صدر قاضی
دکتر شوان صدر قاضی
پژوهشگر تحقیقات اقتصادی اجتماعی دانشگاه سازمان ملل دکتری مدیریت نوآوری در مناطق محروم
مهندس مهدی تقی پور
مهندس مهدی تقی پور
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان
دکتر حامد ترکش
دکتر حامد ترکش
دکتری صنایع و فعال در زمینه توسعه کسب و کارهای نوپا
دکتر مرتضی تسخیری
دکتر مرتضی تسخیری
دکتری DBA و فعال در زمینه کوچینگ کسب و کارهای نوپا
مهندس پایان امینی
مهندس پایان امینی
مشاور ثبت اختراعات در داخل و خارج از کشور و تجاری سازی فناوری
دکتر محمد حسين غفوری
دکتر محمد حسين غفوری
دکتری مدیریت تکنولوژی و فعال در زمینه توسعه کسب و کارهای نوپا و سرمایه گذاری
محمّد امینی میلانی
محمّد امینی میلانی
کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی و فعال در زمینه توسعه کسب و کارهای نوپا
حسین خواجه محمودآباد
حسین خواجه محمودآباد
دانش‌آموخته حقوق از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد حقوق بین‌الملل از دانشگاه شهید بهشتی مشاور حقوقی شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها
دکتر سید محمود رضا شایسته
دکتر سید محمود رضا شایسته
مدرس دانشگاه و پژوهشگر در زمینه مدیریت زنجیره ارزش محصول سالم
 مهندس هادی فلاحی
مهندس هادی فلاحی
کارشناس ارشد کارآفرینی و فعال در زمینه توسعه محلی و کارآفرینی روستایی
احسان اله سلطانی
احسان اله سلطانی
دانش آموخته مهندسی مکانیک، هوا فضا، معدن برگزیده جشنواره جوان خوارزمی تجاری سازی طرح‌های دانش بنیان
عاطفه شفیعی
عاطفه شفیعی
مدیر توسعه پیاده ‌سازی نرم‌افزارهای سازمانی و فعال در زمینه توسعه کسب و کارهای نوپا
دکتر مهدیه غلامی
دکتر مهدیه غلامی
دکتری علوم باغبانی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

ویدئوهای ساخته شده در مورد هم نت میوه

حامیان

 ‌
ostandari-roostaei.png

 ‌
tosee-roostaei.png

  ‌
tarvij.png

 ‌

چالش‌های نوآوری و فناوری

تماس با ما

آدرس دبیرخانه رویداد:

اصفهان، میدان قدس، خ علامه مجلسی، کوی ششم، بنیاد نخبگان استان اصفهان

تلفن دبیرخانه رویداد: ۳۴۷۱۷۷۰۹-۰۳۱

ایمیل: info<at>hamnetevent.ir

   

کلیه حقوق متعلق به بنیاد نخبگان استان اصفهان می‌باشد